IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнесът трябва да преосмисли мястото си в обществото на фона на коронавируса

Репутацията се превръща в основен фактор по отношение на това как бизнесът е позициониран да премине през тази криза

19:20 | 19.04.20 г. 2
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Getty</em></p>

Снимка: Getty

Последна актуализация: 09:01 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Whitestar
преди 4 години
Този неминуем спад в глобалната икономика бе предизвестен! Сякаш е естествено продължение на насищането от нови технологии влезли в серийно производство за целите на обикновените потребители. Това обаче е само привидно. В същност сега предстои ново, по-голямо предизвикателство - постепеното превземане на нишите на слабо развитите и развиващите се пазари и повишаването на социалния стандарт в тези области. То - предизвикателството, ще дойде от нуждата за юридическа, социална и техническа регулация в тези райони, а тези които успеят да инвестират на правилните места ще бъдат силните играчи в бъдеще.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 0
Momchil_Matev
преди 4 години
Всички сектори трябва да преосмислят мястото си - държавните институции и електронизацията им, популярните спортове и първенства (футбол, баскетбол, олимпиади), бизнесът и управляващите навсякъде по света и не на последно място: здравните системи очевидно са под всякаква критика.Но - убеден съм, че след 6 месеца макс, всички ще са трижди по-алчни от преди.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още